Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verzamelpuntcorrectie

Het menselijk lichaam is een complexe energiesysteem. Het energetisch trillingsveld is intussen een interessante uitdaging voor wetenschappers geworden. Het epicentrum van dit energiesysteem wordt het verzamelpunt genoemd. De energietoevoer van de foetus komt binnen via de baarmoeder vanuit de navelstreng en verschuift dan bij het ouder worden. Bij een gezonde persoon ligt het verzamelpunt dichtbij de thymusklier in het midden van de borst. Als men het tijdstip van overlijden nadert, zakt dit verzamelpunt weer richting navel. Het is de Engelsman Dr. Jon Whale die het begrip “verzamelpunt” introduceerde, een “cruciale draaikolk van energie” in ons energetisch lichaam. Dr. Angela Blaen van de Universiteit van Exeter, Devon, England heeft zich verder verdiept in deze onconventionele materie in de medische wetenschap. Een verschuiving van de locatie van het verzamelpunt als gevolg van storingen van fysieke, psychische, emotionele of mentale aard, resulteren in lichte tot ernstige onevenwichtheid in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, wat verder kan leiden tot verstoringen in het endocriene stelsel en de hormoonhuishouding. De behandeling in de praktijk is gericht op herpositionering van dit verzamelpunt volgens de methode van Dr. A. Blaen; volgens een vast protocol wordt, na lokalisering van de verkeerde plek met behulp van een hand geslepen kristallen-of rozenkwarts staaf, het verzamelpunt naar zijn oorspronkelijke plaats teruggebracht.

Zie www.assemblagepointassociation.com en www.hetverzamelpunt.eu

Een nieuwe benadering van gezondheid, die uitsteekt boven alles wat op dit gebied in de afgelopen eeuw geschreven is, gebaseerd op degelijke wetenschappelijke toetsing als op traditionele concepten.

Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren