Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

BodyScanalyser

Na de behandeling met Electro-Acupunctuur en Radionika MARS III kan met de BodyScanalyser de status van uw lichaam bekeken worden. Het gaat om een tekort of teveel van b.v. vitamines, mineralen, metalen, spoorelementen, kortom 260 belangrijke zaken om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. U kunt zien of u aanleg heeft voor bepaalde ziektes, hoe uw hart-en longconditie zijn en er wordt ook de BMI (Body Mask Index) weergegeven. 

Hierna kunt u mogelijke verdere acties ondernemen voor toevoeging van voedingssupplementen, of het volgen van bewegings-, spirituele-en voedingscursussen. Allemaal bedoeld om de transitie, een structuele verandering te bewerkstelligen, die het resultaat is van op elkaar inwerkende en elkaar versterkende ontwikkelingen op het gebied van de energetische moderne zorg. 

Niet wetenschappelijk, maar wat waren de woorden van Einstein: weten(schap) is vaak beperkt, is   kennis en veranderlijk, maar bewustzijn en onder bewustzijn zijn oneindig en onbegrensd. Persoonlijk vind ik dit laatste heel basic en realistisch, te begrijpen en voelbaar, maar fantasie en science-fiction kan confronterend en soms onwerelds overkomen.


Terug naar overzicht

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of heeft u vragen?

Neem contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren